Om Skaperkervet

 

Skaperverket ble startet i 2004 av Hanne Gøytil Lund og Reny Andersen. I begynnelsen hadde Skaperverket en liten butikk på Kampen. 15 kunstnere følte de hadde laget noe spennende og salgbart, men ingen av dem hadde tid eller kapasitet til å stå i en butikk hver dag og selge arbeidene. Dermed åpnet de butikk sammen! Nå har Skaperverket flyttet til Grünerløkka, og består av rundt 20 ulike designere og kunstnere, i tillegg til at vi har mange gjestedesignere som selger varene sine hos oss. Ideen bak butikken er enkel, men genial. Alle har vi noe som er spennende og salgbart. Sammen får vi til det vi ikke hadde klart hver for oss, nemlig å drive en butikk!

 

Skaperverket består i dag av illustratører, grafiske designere, klesdesignere, keramikere, industridesignere, smykkedesignere og multikunstnere. Hos oss finner du stadig noe nytt som du ikke finner andre steder! 

Vi har også noen spesielt utvalgte importvarer.

 

Det har vært rundt 90 skapere som har vært medlemmer gjennom alle disse årene. Noen få har vært med nesten helt fra begynnelsen, mens andre er nye i 2019. Siden vi er en dynamisk gruppe, endrer butikken seg hele tiden. Noe du har sett den ene uka kan være borte for alltid den neste! 

 

Skaperverket drives sammen av medlemmene, og vi har ulike arbeidsoppgaver i butikken, som innkjøp, vindusutstillinger og lage arrangementer. Noen hjelper til med regnskap og handling av importvarer, mens andre vasker litt ekstra eller rydder i skuffene. Som oftest jobber vi alene i butikken, men vi blir kjent på sammenkomster og på skaperpils som vi prøver å ha med jevne og ujevne mellomrom.

 

Skaperverket har ikke nettbutikk, men mange av designerne har egen butikk på nett, se under infoen på hver enkelt. Er det likevel noen av importvarene våre du er interessert i, eller andre produkter du ikke finner på nettsidene våre, er det lov å spørre om vi kan ordne det!

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Skjermbilde 2019-11-07 kl. 09.29.49