top of page

Søknad om å bli medlem, eller videreselge produkter på Skaperverket

 

Ved ledig plass trenger vi nye medlemmer til vårt kollektiv. Akkurat nå er vi rundt 15 designere som driver butikken sammen.

Hva slags designere og kreatører vi er ute etter varierer, men det må ikke konkurrere direkte med eksisterende varer og medlemmer. Derfor har vi søkere på venteliste. Vi søker nå nye medlemmer som lager produkter av glass eller produkter av skinn/lær.

Det må også være varer vi mener er lett omsettelige på Grünerløkka og som kan løfte butikken vår.

Som medlem av kollektivet betaler man husleie på 1000kr/mnd. Dette dekker din plass til varer i lokalet, strøm, poser, gavepapir og annen rekvisita. I tillegg må man jobbe 2,5 dager pr. måned, og noe ekstra i desember. Butikken fakturerer deg også 5% av din omsetning hver måned.

Alle medlemmer må bidra i butikken med vindusutstillinger, møter, vasking og annet. Vi ønsker å få inn medlemmer som ser på butikken som et hyggelig fellesskap der man kan utvikle seg som designer, vise frem sine produkter på best mulig måte, få kontakt med kunder og bidra aktivt for å løfte butikken. 

 

Man kan også søke om å være kommittent, da leverer du kun varer til butikken men er ikke medlem og jobber der ikke. Hver måned får du oppgjør av ditt salg, vi tar 40% og du får da 60%. Prisene setter du selv, og du må selv komme innom og fylle på varer eller sende det til oss. Vi i butikken håndplukker stort sett varer til kommisjon, så her kan du ikke levere hva det skulle være. Det er også viktig at det er lett omsettelige varer som er populære, Skaperverket skal også tjene penger på samarbeidet - og selger det ikke avslutter vi. 

Vi får veldig mange henvendelser om videresalg av varer, og vi har ikke mye plass i vår lille butikk. Vi er derfor ute etter varer som er noe nytt og spennende som vi ikke har fra før!

Send en kort søknad der du forteller litt om produktene dine, priser, lenker til nettsted/instagram og viser noen gode bilder av arbeidene dine til kontakt.skaperverket@gmail.com

Husk å fortelle hva du tenker å selge i butikken!

NB! Vennligst ikke kom innom butikken med varer som du vil vise frem.

bottom of page