top of page

Søknad om å bli medlem, eller selge dine produkter på Skaperverket

 

Ved ledig plass trenger vi nye medlemmer til vårt kollektiv. Akkurat nå er vi 16 designere/kreatører som driver butikken sammen.

Hva slags varer vi er ute etter varierer, men det må ikke konkurrere direkte med eksisterende varer og medlemmer. Derfor har vi søkere på venteliste. 

Det må også være varer vi mener er lett omsettelige på Grünerløkka og som kan løfte butikken vår. Vi ønsker oss stadig en glassblåser og noen som jobber med skinn/lær, men den mest aktuelle hylleplassen vi kan klare å frigrøre per nå (sommer 2024) er til søm og klær for voksne. 

Akkurat nå har vi ganske full butikk, men av og til kan vi trylle frem plass, avhengig av type varer vi får inn.

Som medlem av kollektivet betaler man husleie på 1000kr/mnd. Dette dekker din plass til varer i lokalet, strøm, poser, gavepapir og annen rekvisita. I tillegg må man jobbe 2,5 dager pr. måned (stort sett alene), og noe ekstra i desember. Hver måned fakturerer du Skaperverket AS 95% av din omsetning, 5% går til butikken, og skal bla. a dekke gebyrene som trekkes fra bankterminalen ved hvert salg.

Alle medlemmer må i tillegg bidra i butikken med vindusutstillinger, møter, vasking, og annet. Vi ønsker å få inn medlemmer som ser på butikken som et hyggelig fellesskap der man kan utvikle seg som designer, vise frem sine produkter på best mulig måte, få kontakt med kunder og bidra aktivt for å løfte butikken. 

Det er en stor fordel om du har utdannelse innenfor det du produserer, men ingen krav. Erfaringer fra markeder og salg er en stor fordel. Det er viktig at vi får inn selvgående personer som har øye for hele butikken og alles varer, liker å prate med kunder og fremme alle varer i butikken.

 

Man kan også søke om å være kommittent, da leverer du kun varer til butikken men er ikke medlem og jobber der ikke. Hver måned får du oppgjør av ditt salg, vi tar 40% og du får da 60%. Prisene setter du selv, og du må selv komme innom og fylle på varer eller sende det til oss. Vi i butikken håndplukker stort sett varer til kommisjon, så her kan du ikke levere hva det skulle være. Det er også viktig at det er lett omsettelige varer som er populære, Skaperverket skal også tjene penger på samarbeidet - og selger det ikke avslutter vi. 

Vi får veldig mange henvendelser om videresalg av varer, og vi har ikke mye plass i vår lille butikk. Vi er derfor ute etter varer som er noe nytt og spennende som vi ikke har fra før! 

Vi tar i utgangspunktet ikke inn mer av smykker, trykk/illustrasjon, barneklær eller kort nå i 2024, da vi har mange som produserer dette til butikken.

Send en kort søknad der du forteller litt om produktene dine, priser, lenker til nettsted/Instagram og viser noen gode bilder av arbeidene dine til kontakt.skaperverket@gmail.com

Husk å fortelle hva du tenker å selge i butikken!

NB! Vennligst ikke kom innom butikken med varer som du vil vise frem uten avtale.

Henvendelser som gjelder videresalg av varer får vi mange av, og vi svarer ikke på alle dersom det ikke er aktuelt for oss. Vi svarer på søknader om medlemskap og kommisjon. Vær tydelig på hva du er interessert i.

bottom of page