Vil du bli medlem av Skaperverket?

 

Vi søker stadig etter nye medlemmer til vårt kollektiv!

Hva slags designere vi er ute etter varierer, men det må ikke konkurrere direkte med eksisterende varer og medlemmer. Derfor har vi søkere på venteliste, men om du er klesdesigner, lager produkter i tre eller andre varer du mener vi mangler, så kan vi finne plass til deg i butikken vår. Det må også være varer vi mener er lett omsettelige på Grünerløkka og som kan løfte butikken vår.

Som medlem av kollektivet betaler man husleie på 1000kr/mnd. Dette dekker din plass til varer i lokalet, strøm, poser, gavepapir og annen rekvisita. I tillegg må man jobbe 2,5 dag pr. måned, og noe ekstra i desember. Butikken fakturerer deg også 5% av din omsetning hver måned.

Alle medlemmer må regne med å bidra i butikken med vindusutstillinger, innkjøp, møter, vasking og eventer. Vi er ulike mennesker i ulike livvsituasjoner, derfor bidrar man der man kan og når man har mulighet. Vi ønsker å få inn medlemmer som ser på butikken som et hyggelig fellesskap der man kan utvikle seg som designer, vise frem sine produkter på best mulig måte, få kontakt med kunder og bidra aktivt for å løfte butikken. Vi driver designkollektivet sammen, og det er viktig at nye medlemmer er aktive og bidrar til fellesskapet.

 

Man kan også søke om å være kommittent, da leverer du kun varer til butikken men er ikke medlem og jobber der ikke. Hver måned får du oppgjør av ditt salg, vi tar 40% og du får da 60%. Prisene setter du selv, og du må selv komme innom og fylle på varer eller sende det til oss. Vi i butikken håndplukker stort sett varer til kommisjon, så her kan du ikke levere hva det skulle være.

Send en kort søknad der du forteller litt om produktene dine, priser, lenker til nettsted/instagram og viser noen gode bilder av arbeidene dine til medlem@skaperverket.no Husk å fortelle hva du tenker å selge i butikken!

NB! Vennligst ikke send store filer og ikke kom innom butikken med varer som du vil vise frem.

Det kan noen ganger ta litt tid å få svar. 

SØK NÅ!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now