top of page

Søknad om å bli medlem, eller selge dine produkter på Skaperverket

 

Ved ledig plass trenger vi nye medlemmer til vårt kollektiv. Akkurat nå er vi rundt 15 designere som driver butikken sammen.

Hva slags designere og kreatører vi er ute etter varierer, men det må ikke konkurrere direkte med eksisterende varer og medlemmer. Derfor har vi søkere på venteliste. 

Det må også være varer vi mener er lett omsettelige på Grünerløkka og som kan løfte butikken vår. Vi ønsker oss veldig en glassblåser og noen som jobber med skinn/lær. Akkurat nå har vi ganske full butikk, men av og til kan vi trylle frem plass, avhengig av type varer vi får inn.

Som medlem av kollektivet betaler man husleie på 1000kr/mnd. Dette dekker din plass til varer i lokalet, strøm, poser, gavepapir og annen rekvisita. I tillegg må man jobbe 2,5 dager pr. måned, og noe ekstra i desember. Butikken fakturerer deg også 5% av din omsetning hver måned.

Alle medlemmer må bidra i butikken med vindusutstillinger, møter, vasking og annet. Vi ønsker å få inn medlemmer som ser på butikken som et hyggelig fellesskap der man kan utvikle seg som designer, vise frem sine produkter på best mulig måte, få kontakt med kunder og bidra aktivt for å løfte butikken. 

 

Man kan også søke om å være kommittent, da leverer du kun varer til butikken men er ikke medlem og jobber der ikke. Hver måned får du oppgjør av ditt salg, vi tar 40% og du får da 60%. Prisene setter du selv, og du må selv komme innom og fylle på varer eller sende det til oss. Vi i butikken håndplukker stort sett varer til kommisjon, så her kan du ikke levere hva det skulle være. Det er også viktig at det er lett omsettelige varer som er populære, Skaperverket skal også tjene penger på samarbeidet - og selger det ikke avslutter vi. 

Vi får veldig mange henvendelser om videresalg av varer, og vi har ikke mye plass i vår lille butikk. Vi er derfor ute etter varer som er noe nytt og spennende som vi ikke har fra før! 

Vi tar ikke inn mer av smykker, trykk/illustrasjon, barneklær eller kort nå i 2023, da vi har mange som produserer dette til butikken.

Send en kort søknad der du forteller litt om produktene dine, priser, lenker til nettsted/Instagram og viser noen gode bilder av arbeidene dine til kontakt.skaperverket@gmail.com

Husk å fortelle hva du tenker å selge i butikken!

NB! Vennligst ikke kom innom butikken med varer som du vil vise frem uten avtale.

Henvendelser som gjelder videresalg av varer får vi mange av, og vi svarer ikke på alle dersom det ikke er aktuelt for oss. Vi svarer på søknader om medlemskap og kommisjon. Vær tydelig på hva du er interessert i.

bottom of page